life

~~~JANGAN sekali2 cuba MENCURI hak PERIBADI dalam blog ini samada DENGAN SENGAJA atau TIDAK SENGAJA.. Blog ini adalah hak cipta terpelihara,kalau ade silap & salah maaf la yea..n klau ade yg menginggung perasaan tu tak payah la masuk blog ni yea..*-^ .. Thanks kpd yg sudi singgah, sudi FOLLOW klu tak sudi tak yah la singgah.Hehe.. Keep in touch ok!~~~

28 Jul 2011

Singapore d Langgar Todak....

kanak2 riang


1st time kt Singapore cam jakun rasenya la..selonok sgt cz time ni mmg ramai geng2 yg join..xnk byk celoteh korang layan je la gambo2 ni yea..

kt singapore pn ade nama tmpat Bachok jugak ler..huhu

nice

sila tgk saye suda yea..

makcik yg sekepala..


3 hari 2 mlm kt singapore mmg xcukup kne duk lame sket br syok soping..huhu

aceli cuti2 ni thn lps nyer (bln 10)..nk update yg lame2 dlu yea..nk share tmpat2 yg sye pernah pergi bercuti, lpskan tensen bkerja katakan..hehe

Nantikan tips bercuti dr saye yea..pasti korang puas ati..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...