life

~~~JANGAN sekali2 cuba MENCURI hak PERIBADI dalam blog ini samada DENGAN SENGAJA atau TIDAK SENGAJA.. Blog ini adalah hak cipta terpelihara,kalau ade silap & salah maaf la yea..n klau ade yg menginggung perasaan tu tak payah la masuk blog ni yea..*-^ .. Thanks kpd yg sudi singgah, sudi FOLLOW klu tak sudi tak yah la singgah.Hehe.. Keep in touch ok!~~~

27 Sep 2011

Rumah Terbuka Luas.....Tq yg sudi dtg

Alhamdullilah semua berjalan dgn lancar..makanan pn cukup utk tetamu..semoga ikatan persaudaraan kita berkekalan..layan je la gambo ni yee..gambo mkanan xsempat nak snap bz melayan tetamu n makanan sampai agak lambat..tp sume puji sedappp..len kali leh buat lg kate dieorg..insya allah klu ade rezeki lebih..








penat yg amat melayan tetamu tp seronok dapat berkumpul ramai2..kul 12 siap kemas semua pastu pe lg zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ler..

daaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...